Zoekt u vrijwilligerswerk?

Draagt u onze vereniging een warm hart toe en wilt u als vrijwilliger of stagiair mee werken in onze organisatie? U bent welkom.

Ypsilon is een landelijke organisatie met afdelingen in de regio. De activiteiten in de afdelingen worden uitsluitend door vrijwilligers georganiseerd.  De afdeling Groningen is er voor stad en provincie Groningen. Er is een driekoppig regio-bestuur. De meeste vrijwilligers die zich voor Ypsilon inzetten zijn familie/naaste van iemand met een psychosegevoeligheid, maar ook mensen met andere ervaring in de GGZ zijn welkom.

Vrijwilligerstaken zijn onder andere:

  • gespreksleider
  • taken op het gebied van publiciteit
  • inwerken bibliotheekboeken in digitaal bestand
  • bijdragen aan het actueel houden van de pagina Kennis op onze website
  • meehelpen aan het ontwikkelen van nieuwe werkvormen voor onze activiteiten

We werken ook graag samen met stagiairs van bijvoorbeeld (para)medische opleidingen, opleidingen op het gebied van sociale wetenschappen/ psychologie of opleidingen die zich richten op communicatie. We kunnen dan kijken of we een project kunnen formuleren dat bij ons en bij de opleiding past.

We horen het graag als u belangstelling heeft. Laat het ons weten via het contactformulier. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.