Zoekt u vrijwilligerswerk?

Ypsilon zoekt nieuwe vrijwilligers

Draagt u onze vereniging een warm hart toe en wilt u als vrijwilliger mee werken in onze organisatie? U bent welkom.

Vanaf januari 2021 hebben we u hard nodig. Zo’n 5 jaar geleden namen we de organisatie van Ypsilon regio Groningen van onze voorgangers over. Intussen is ons werk flink uitgebreid met een divers aanbod, een eigen website en het Infocentrum Psychose. We praten ook meer dan voorheen mee over het psychiatrie beleid bij GGZ instellingen en gemeenten. Dat is nodig om Ypsilon op de kaart te houden.

Het huidige team is te klein om dit met dezelfde intensiteit te blijven doen en dus zoeken we iemand die een deel van onze taken van ons over kan nemen. Wij blijven actief als luisterend oor en blijven ons inzetten om Ypsilon naar buiten toe te vertegenwoordigen. We zoeken nu iemand die de activiteiten voor de leden kan organiseren, zoals lezingen, Ronde Tafels en workshops. Als u dit gaat doen kunt u zelfstandig aan de slag maar u staat er niet alleen voor. Er is een initiatiefgroep die mee denkt over het aanbod en in de uitvoering ondersteunend kan zijn. Er is ook een uitgebreid draaiboek met praktische informatie en relevante contacten.

Kortom, er wacht u dankbaar en leuk werk als u met ons mee gaat doen. Als dit werk u aanspreekt stuur ons dan een berichtje via het contactformulier van deze website. We nodigen u dan uit voor een gesprek. 

We werken ook graag samen met stagiairs van bijvoorbeeld (para)medische opleidingen, opleidingen op het gebied van sociale wetenschappen/ psychologie of opleidingen die zich richten op communicatie. We kunnen dan kijken of we een project kunnen formuleren dat bij ons en bij de opleiding past.

We horen het graag als u belangstelling heeft. Laat het ons weten via het contactformulier. Dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.